מאסטר ש(ף)ע של הטבע - סדנת בישול מהגינה לצלחת
הצטרפו לסדנת בישול ייחודית ומגבשת "מהגינה לצלחת" בבוסתן תם, בלב הכרמל.
בשילוב של סיור, חיבור לטבע וערכי קיימות, הסדנה מותאמת אישית לקבוצות, ארגונים ומשפחות. בואו לגלות את הטעמים הטריים מהגינה וליצור יחד חוויות בלתי נשכחות!
מה מחכה לכם?
- סיור חוויתי בבוסתן
- פעילות גיבוש ועבודת צוות
- ליקוט ירקות מהגינה האורגנית
- יציאה מהשגרה וחיבור לטבע
- לומדים צמצום בזבוז מזון וערכי הקיימות
- חוברת מתכוני ליקוט דיגיטלית חינם
- מה כוללת הסדנה: סיור חוויתי בבוסתן תם, בישול עם ליקוט וארוחה משותפת
- משך הפעילות: כ-3 שעות
- גודל קבוצה: 10-80 משתתפים
- מטבח: כשר חלבי
- מיקום: הפעילות מתקיימת בבוסתן תם, חוות מקורה
- עלות: 160 ש"ח לאדם (תרומה לפי סעיף 46, אין תוספת מע"מ)
- קבוצות בתיאום מראש, ימים א-ה, בין השעות 8:30-16:00
הדרכה בשפות שונות: עברית, ערבית, אנגלית – שפות נוספות בתיאום
לאחר הביקור, כל משתתף יוכל לאמץ לפחות דבר אחד לחייו האישיים ולתרום למודעות סביבתית – חיים טובים, נקיים ובריאים יותר.
בשל הביקוש הרב, מומלץ לתאם לפחות חודש מראש
בנוסף, ניתן לשלב פעילויות נוספות, כגון סדנאות רוקחות, ארומתרפיה ודבוראות, וליצור חוויה מותאמת אישית ומגוונת לכל קבוצה.
מחכים לכם בין הזיתים והכרמים
חוויית הלקוחות
הגענו כ-100 אנשי חינוך בתיכון שרת נתניה, ליום גיבוש, סיור וסדנת בישול, חווינו חוויה מדהימה של הכנת אורחה ביחד, שימוש שחומרים מהגינה. הארוחה יצאה טעימה, ונשארנו עם טעם של עוד.
ברוך, תיכון שרת נתניה
חיפשנו פעילות ליום שיא של צוות מכללת עיצוב 6B והגענו לבוסתן תם ליום של סיור וסדנת בישול, הכנות ירקות ומאפים בטאבון, באווירת צוות חוויה של בישול שטח. המשכנו לסיור ופעילות מגבש, הצוות יצא עם אור בעיניים והתרגשות רבה. הריחות והטעימים השאירו טעם של עוד…
יפית מנהלת סטודיו 6B
ההדרכה הייתה מקסימה,קשובה לקבוצה, המדריך היה בעל ידע ונעים. סדנת בישול היתה כיפית, מגבשת, הכל תופעל בצורה מדהימה. הצלחנו ליצור מנות טעימות ובריאות ממוצרים בסיסיים הקיימים בכל מטבח. למדנו להכין פוקצ'ות ומאפים ממולאים בעשבי תיבול מהגינה, התלמידים נדהמו מהיכולות היצירתיות שלהם.
נמה פנימיית אהבה